Geplaatst op: 15 juni 2023

Nieuws

Nieuwe huisstijl & website voor Urban Healthsquares

De nieuwe Urban Healthsquares: Een frisse kijk op gezondheidscentra

We zijn verheugd om onze nieuwe website en huisstijl van Urban Healthsquares te presenteren! Als vastgoedontwikkelaar van een nieuwe generatie gezondheidscentra in Nederland hebben we hard gewerkt om een omgeving te creëren die onze ambitie weerspiegelt: het bevorderen van samenwerking, positieve gezondheid, duurzaamheid en innovatie. Met onze vernieuwde identiteit willen we zorgprofessionals en patiënten inspireren en motiveren om te streven naar een gezondere toekomst.

Een frisse uitstraling

De nieuwe website en huisstijl van Urban Healthsquares zijn ontworpen om onze visie en waarden op een eigentijdse en boeiende manier over te brengen. Het ontwerp is verfrissend en modern, met een focus op eenvoud en gebruikerservaring. We willen dat bezoekers zich direct thuis voelen en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Onze kernwaarden:

Bij Urban Healthsquares geloven we in het creëren van omgevingen die een positieve impact hebben op zowel zorgprofessionals als patiënten. Onze vernieuwde identiteit weerspiegelt onze kernwaarden:

  1. Samenwerking: We bevorderen samenwerking tussen zorgprofessionals door hen te voorzien van geïntegreerde ruimtes waar ze gemakkelijk kunnen communiceren en kennis kunnen delen. Onze gezondheidscentra zijn ontworpen om een stimulerende omgeving te bieden waarin samenwerking centraal staat.
  2. Positieve gezondheid: Gezondheid gaat verder dan alleen de afwezigheid van ziekte. We omarmen het concept van positieve gezondheid, waarbij we ons richten op het welzijn en de veerkracht van mensen. Onze gezondheidscentra bieden een holistische benadering van gezondheid, waarin de nadruk ligt op preventie, eigen regie en het versterken van de gezondheid van individuen en gemeenschappen.
  3. Duurzaamheid: We streven naar duurzame gebouwen die zowel energie-efficiënt als milieuvriendelijk zijn. Door te investeren in groene technologieën en duurzame materialen dragen we bij aan een gezondere leefomgeving voor zowel zorgprofessionals als patiënten.
  4. Innovatie: Innovatie is de motor achter vooruitgang in de gezondheidszorg. We integreren de nieuwste technologieën en behandelmethoden in onze gezondheidscentra, zodat zorgprofessionals kunnen profiteren van geavanceerde tools en diensten om de zorgervaring te verbeteren en de gezondheidsresultaten te optimaliseren.

Wat kunt u verwachten

Op onze nieuwe website vindt u uitgebreide informatie over onze gezondheidscentra, inclusief ontwerpconcepten, faciliteiten, technologische innovaties en duurzaamheidsinitiatieven. We willen zorgprofessionals aantrekken die de kracht van samenwerking

To top