Gezondheidscentrum Haren

Gezondheidsplein Haren

Bij het Gezondheidsplein Haren kunt u terecht voor alles rondom uw gezondheid. U kunt hier naar de huisarts, uw bloed laten prikken, uw medicijnen halen, psychologische hulp krijgen, thuiszorg aanvragen of naar de fysiotherapeut. Alles onder één dak.

ONZE GEZONDHEIDSCENTRA

Gezondheidsplein Haren

Het Gezondheidsplein Haren is op 1 oktober 2020 in gebruik genomen.

Inwoners van Haren kunnen in dit gezondheidsplein terecht bij:

Kijk voor meer informatie over Gezondheidsplein Haren op www.gezondheidspleinharen.nl.

Wat maakt Gezondheidsplein Haren bijzonder?

  • Centraal gelegen in Haren
  • Volledig gasloos
  • Energielabel A
  • Flexibele spreek- en werkkamers te huur
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, fiets en auto

Urban Healthsquares

Missie en visie van Gezondheidsplein Haren

Initiatief nemende huisartsen Buwalda en Knol hebben hun missie en visie voor zorg geformuleerd (2018):

Missie: Leveren van laagdrempelige, voor iedereen toegankelijk, levensloopbestendige, excellente zorg aan de inwoners van de regio Haren.

Visie: Als initiërende zorgverleners willen wij, met de vestiging van een goed bereikbaar en toegankelijk gezondheidsplein aan de Nieuwe Stationsweg in Haren, excellente levensloopzorg bieden voor de inwoners van de regio Haren. Deze zorg wordt geboden vanuit het concept positieve gezondheid en vanuit een bestaand gebouw dat verbouwd gaat worden op een duurzame manier.

Gestreefd wordt naar het realiseren van een modern, groenen energie-neutraalgebouw. Zo is niet alleen de relatie tussen hulpvrager en hulpverlener duurzaam, maar wordt ook de zorg geleverd vanuit een duurzaam pand.

Door de bundeling van relevante eerstelijns disciplines en maatschappelijke voorziening en in een centrum willen we de zorg dichterbij de mens brengen, de communicatie tussen de verschillende zorgverleners bevorderen en een platvorm voor gewenste innovatie creëren.

To top