Onze gezondheidspleinen

Onze gezondheidspleinen creëren en nodigen uit tot samenwerken. Het blijft mogelijk om als zorgprofessional autonoom te werken, maar je maakt onderdeel uit van een solide netwerk.

UHS Check

Op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg

UHS Check

Jaren lange ervaring in multifunctionele centra

UHS Check

We hebben verstand van vastgoedfinancieringen

UHS Check

We streven naar 100 % circulair & zero energy

Gezondheid voorop

Een plein voor gezondheid

In onze pleinen staat gezondheid voorop. Elk centrum wordt zo ontworpen dat er volop daglicht naar binnen komt.

Wij proberen om de impact op het milieu te minimaliseren. Dit doen wij door bewust om te gaan met de gebruikte materialen, energieopwekking en opvang van oppervlaktewater. Het klimaat is in elk centrum te regelen en uiteraard wordt er gasloos gebouwd.

Over ons

Over Urban Healthsquares

Wij zijn een vastgoedontwikkelaar van een nieuwe generatie gezondheidspleinen in Nederland.

Onze ambitie is om omgevingen te creëren die onze zorgprofessionals aanzetten tot samenwerking, positieve gezondheid, duurzaamheid en innovatie. Wij realiseren dit door onze jarenlange ervaring in de vastgoedontwikkeling te combineren met een innovatieve blik, bewezen technologieën en een groot netwerk in de gezondheidszorg.

VRIJBLIJVEND AFSPRAAK INPLANNEN

Kickstart jouw gezondheidsplein

Onze werkwijze

In 6 stappen naar een gezondheidsplein

Stap 1

Stap 01

In gesprek

Ben je benieuwd hoe het is om je als zorgprofessional in een gezondheidsplein te vestigen? Dan is de eerste stap gezet. We begrijpen dat je nog met veel vragen zit en gaan graag met je in gesprek om deze te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Het belangrijkste voor ons is dat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het verlenen van zorg.

Stap 1

Stap 02

Samenwerken

Zodra bekend is uit welke zorgprofessionals de kerngroep bestaat, kan er nagedacht worden over de samenwerkingsmogelijkheden. Dit is nodig voor een goede en stevige fundatie voor de samenwerking en de totstandkoming van het gezondheidsplein zelf.

Stap 1

Stap 03

Plannen en visualiseren

Op basis van de ontwikkelde visie worden er plannen gemaakt om het gezondheidsplein vorm te geven. Dit is een groot bijkomend voordeel van de kerngroep, omdat je in het gehele ontwikkel- en bouwproces wordt meegenomen.

Stap 1

Stap 04

Financiering

Financiering, een niet te vermijden onderwerp maar waar jij je als zorgprofessional geen moment druk over hoeft te maken. Wij regelen de financiering en zorgen voor de benodigde vergunningen. Dit is een complex proces, maar wij zijn op de hoogte van de actuele eisen die banken en financiers stellen.

Stap 1

Stap 05

De Bouw

Gedurende het bouwproces houden we je op de hoogte van de vorderingen. Je komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Wij tonen aan dat we leveren wat we op voorhand hebben afgesproken en nemen je hierin mee.

Stap 1

Stap 06

Ingebruikname en beheer

Het is zover, het gezondheidsplein is klaar voor gebruik! Wij zorgen voor een soepele ingebruikname. Maar hier houdt het voor ons niet op. Ook als het gezondheidsplein in gebruik is, blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en de faciliteiten. Zo kun jij je als zorgprofessionals focussen op een optimale dienstverlening en hoef je je geen zorgen te maken over allerlei randzaken.

To top